fbpx

Bereidingswijze:

Kruid het vlees met peper en zout en braad het in ½ el olie rondom bruin in een braadpan. Doe zoveel water in de pan dat het vlees net onder staat en draai het vuur laag. Circa 2½ uur laten sudderen. Smoor ondertussen de rodekool met ½ el olie en de zoetstof, kaneel en rode wijnazijn.

Vanaf fase 1a en 1b

Ingrediënten

  • 120-150 g mager runderstoofvlees
  • 100 g verse rode kool, fijngesneden
  • 1 el olijfolie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 1 el (vloeibare) zoetstof
  • 1 tl kaneel
  • Peper
  • Zout

  Bereidingstijd: 160 minuten 

  Aantal personen: 1

Voedingswaarde

Energie
Kcal

321 Kcal
Vet                         21,4 g
Koolhydraten      3,1 g
Eiwitten                26,2 g

                       

Share This