fbpx
Velashape
Effectieve bestrijding van hardnekkige cellulite!

Bodycontouring.
Gladde huid.
Regeneratie.
02

(HARDNEKKIGE) CELLULITE?

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite. Geen leuk vooruitzicht maar helaas wel de werkelijkheid. Factoren die een rol spelen zijn onder andere hormonale stoornissen, te weinig lichaamsbeweging, stress en verkeerde voeding.

03

VELASHAPE -dé oplossing-

Wilt u graag een strakke huid zonder pijnlijke cellulitis en vetophopingen? Dan is onze VelaShape behandeling dé oplossing! Een VelaShape behandeling combineert 5 behandelingen in 1 en is de enige methode om cellulitis effectief te bestrijden..

04

NIET PIJNLIJK

De VelaShape behandeling is een krachtige behandeling, toch voelt het niet pijnlijk aan. Wel zal uw huid wat rood zijn en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling. Na de behandeling  kunt u direct uw normale activiteiten voortzetten.

Lees hier meer over de toepassingen

Is VelaShape ™ geschikt voor mij?
Als u verbeteringen in het uiterlijk van cellulitis op uw dijen, billen, buik, heupen, kuiten, bovenarmen, borsten of nek wilt zien, kunnen deze behandelingen de perfecte optie voor u zijn. Deze behandelingen kunnen ook contouren vormen voor ongewenste uitstulpingen en onevenredige vetgebieden.

De beste kandidaten voor een Velashape behandeling zijn:

 • Vrouwen met een Body Mass Index (BMI) van 20-30.
 • Vrouwen in goede gezondheid, bij een gezonde levensstijl

Resultaten en het vereiste aantal behandelingen variëren van patiënt tot patiënt en de mate van cellulitis. Tijdens uw eerste consult en evaluatie zal uw therapeut al uw opties bespreken en bepalen of u een goede kandidaat bent.

Wat zijn de effecten van Velashape ™?
Enkele effecten van VelaShape ™ zijn onder andere:

 • Geleidelijke verbetering van cellulitis in de behandelde gebieden
 • Steviger en strakkere huidoppervlak
 • Verbeterde circulatie en verlichting van spierpijnen en -pijnen in de behandelde gebieden
 • Sommige cliënten melden merkbare re-contouren van gebieden zoals zadeltassen en love handles
 • Verhoogt zelfvertrouwen en een beter lichaamsbeeld

Klinisch bewezen resultaten zijn zichtbaar na slechts 4 behandelingen. Recente onderzoeken tonen ook een gemiddelde reductie van ongeveer 2 cm in dijomtrek over een lengte tot 7 cm. De meeste patiënten melden geen ongemakken tijdens en na de behandelingen. De effectiviteit van de VelaShape ™ -technologie is aangetoond door klinische onderzoeken en in meer dan 3 miljoen onafhankelijke behandelingen die zijn uitgevoerd bij patiënten over de hele wereld.

* Belangrijk: individuele resultaten variëren.

Hoe ziet een Velashape ™ behandelplan er uit?
Een volledig VelaShape ™ behandelplan kan bestaan ​​uit:

 • Behandelschema: Het eerste aantal sessies is 8-12. Bij zéér hardnekkige cellulitis kan dit een uitloop hebben naar 16 behandelingen.
 • Behandelingsfrequentie: Eén tot twee sessies per week wordt aanbevolen
 • Behandelingsduur: 30 tot 60 minuten (afhankelijk van de grootte van de patiënt, de mate van cellulitis en het aantal behandelingsplaatsen)
 • Onderhoudsbehandeling: Elke 2 maanden, indien nodig

Uw behandelaar zal uw gepersonaliseerd behandelplan met u samenstellen om optimale resultaten te bereiken. Sommige patiënten zien aanzienlijke verbeteringen na 8 sessies, terwijl anderen de volledige 16 sessies doorlopen. Voor meer ernstige cellulitis of lipodystrofie zou een eerste behandeling van 12-16 sessies aan te raden zijn. Onderhoudsbehandelingen zijn meestal één keer per 2 maanden na de eerste serie om de bereikte resultaten te behouden.

Tijdens de behandeling zal een lichte gel worden toegepast op de beoogde zone (s), u voelt afzuiging en warmte van de VelaSmooth ™ -systemen en elk gericht gebied zal grondig worden behandeld.

De huid van de behandelde huid kan gedurende een korte periode enigszins blozend roze aanvoelen en het oppervlak van de huid kan enkele uren na een sessie warm aanvoelen. Er wordt geen downtime verwacht; patiënten kunnen de normale activiteiten onmiddellijk hervatten.

Hoe verbeter ik mijn VelaSmooth ™ -resultaten?
Enkele aanbevelingen om uw tevredenheid en resultaten te optimaliseren:

 • Verwijder alle lichaamsolie en gebruik een bodyscrub voorafgaand aan uw behandelingssessie
 • Verwijder eventuele bruiningsproducten of bodycrèmes vóór uw behandelsessie
 • Behoud uw huidige gewicht
 • Zorg voor een gezonde levensstijl

* Een paar tips voor een gezonde levensstijl:
– Neem deel aan je normale trainingsprogramma
– Dagelijks hydrateren om de huid gezond en stralend te houden
– Drink water
– Trakteer jezelf maar probeer niet te veel te genieten
– Maak tijd om je lichaam te laten ontspannen en ontstressen

Kunnen deze behandelingen me helpen af ​​te vallen? 
Nee. Omdat VelaSmooth ™ het lichaam opnieuw vormt en contouren teweegbrengt, zien veel patiënten er slanker uit en rapporteren ze dat ze zich ook slanker voelen. Het wordt aanbevolen om een ​​gezonde levensstijl te handhaven om optimale en langdurige resultaten te bereiken.

Wat zijn de kosten voor een behandeling?
Aangezien de anti-cellulite behandeling als een cosmetische ingreep wordt beschouwd, dekt de verzekering meestal niet de kosten van deze behandeling. Behandelingskosten variëren voor elk individu. Uw therapeut zal deze gegevens tijdens uw eerste consult met u bespreken.

Hieronder enkele factoren die het behandeltarief kunnen bepalen:

 • Aantal behandelgebieden
 • Hoeveelheid lichaamsvet
 • Mate van cellulitis

De kosten per sessie zullen, mede afhankelijk van de behandeltijd (30 tot 60 minuten) tussen de € 75,00 en € 105,00 bedragen. Normaliter is een goed resultaat bereikt na 6-8 sessies. Mocht u de behandeling nadien willen voortzetten dan is na de 8e sessie een korting van toepassing van 20%.

Meld je nu aan voor een (vrijblijvende) intake!

Share This