Luie spinazie zalm frittata
Bereidingswijze: Verwarm je oven voor op 200 graden Celsius. Bak of wok ondertussen de spinazie in batches in een grote pan of wok gaar. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet. Klop de eieren goed los met de room. Voeg een beetje peper en zout toe. Niet teveel...
Salade met gerookte zalm, ei en avocado
Bereidingswijze: Doe de sla op een bord en verdeel de zalm, ei, avocado, tomaatjes en de rode ui eroverheen. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.. Ingrediënten 1 gekookt ei in stukjes 2-3 plakjes gerookte zalm 50 g gemengde sla 5 cherrytomaatjes,...
Kip-samba salade
Bereidingswijze: Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze even mee. Snijd de kip vervolgens in kleine stukjes en meng met de rest van de ingrediënten in een kommetje. Breng eventueel extra op smaak met...
Penne met mosselen en tomaat
Bereidingswijze: Kook de penne circa 15-20 minuten in een ruime hoeveelheid water. Giet de penne af en roer de mosselen, tomaten, roomkaas, knoflook, verse kruiden en wat peper en zout erdoorheen. Warm nog even kort door. Ingrediënten 1 zakje PowerSlim penne 40-50 g...
Penne met kruidige kip en tomaatjes
Bereidingswijze: Kook de penne circa 15-20 minuten in een ruime hoeveelheid water, samen met de kruidenbouillon. Breng de kipfilet op smaak met wat Italiaanse kruiden, peper en zout. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg...
Kebab spiesjes met huzarensalade
Bereidingswijze: Huzarensalade: Kook de bloemkoolroosjes circa 10 minuten in ruim water met de bouillon. Maak ondertussen een dressing van yoghurt, appelazijn, mosterd en de kruiden. Giet de bloemkool af en laat droogstomen in de pan. Laat de bloemkool afkoelen en...
Gevulde paprika met linzen
Bereidingswijze: Verwarm de oven op 180 °C. Verhit de olie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig ziet. Bak daarna de knoflook kort mee. Voeg de tartaar toe met peper, zout, cayennepeper en komijn en bak rul. Voeg de aubergine toe en roerbak nog circa 2 minuten...
Bloemkoolrijst met garnalen en pittige mangosalsa
Bereidingswijze: Verhit een eetlepel olijfolie in een wokpan en fruit de ui tot deze glazig ziet. Voeg het teentje knoflook en de garnalen toe en roerbak circa 2-3 minuten. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Voeg de bloemkoolkorrels toe en roerbak nog...