fbpx

Luie spinazie zalm frittata

Bereidingswijze: Verwarm je oven voor op 200 graden Celsius. Bak of wok ondertussen de spinazie in batches in een grote pan of wok gaar. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet. Klop de eieren goed los met de room. Voeg een beetje peper en zout toe. Niet teveel...

Lees meer

Salade met gerookte zalm, ei en avocado

Bereidingswijze: Doe de sla op een bord en verdeel de zalm, ei, avocado, tomaatjes en de rode ui eroverheen. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper..   Ingrediënten 1 gekookt ei in stukjes 2-3 plakjes gerookte zalm 50 g gemengde sla 5 cherrytomaatjes,...

Lees meer

Kip-samba salade

Bereidingswijze: Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze even mee. Snijd de kip vervolgens in kleine stukjes en meng met de rest van de ingrediënten in een kommetje. Breng eventueel extra op smaak met...

Lees meer

Penne met mosselen en tomaat

Bereidingswijze: Kook de penne circa 15-20 minuten in een ruime hoeveelheid water. Giet de penne af en roer de mosselen, tomaten, roomkaas, knoflook, verse kruiden en wat peper en zout erdoorheen. Warm nog even kort door. Ingrediënten 1 zakje PowerSlim penne 40-50 g...

Lees meer

Penne met kruidige kip en tomaatjes

Bereidingswijze: Kook de penne circa 15-20 minuten in een ruime hoeveelheid water, samen met de kruidenbouillon. Breng de kipfilet op smaak met wat Italiaanse kruiden, peper en zout. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg...

Lees meer

Kebab spiesjes met huzarensalade

Bereidingswijze: Huzarensalade: Kook de bloemkoolroosjes circa 10 minuten in ruim water met de bouillon. Maak ondertussen een dressing van yoghurt, appelazijn, mosterd en de kruiden. Giet de bloemkool af en laat droogstomen in de pan. Laat de bloemkool afkoelen en...

Lees meer

Gevulde paprika met linzen

Bereidingswijze: Verwarm de oven op 180 °C. Verhit de olie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig ziet. Bak daarna de knoflook kort mee. Voeg de tartaar toe met peper, zout, cayennepeper en komijn en bak rul. Voeg de aubergine toe en roerbak nog circa 2 minuten...

Lees meer
Share This